Financieel Consulent

Annonu finance

Kom jij binnenkort ons consulenten team versterken? Je bent van harte welkom!

Voor de uitbreiding van ons consulententeam zoeken wij een Financieel Consulent

Om ons consulententeam te versterken zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste collega. Als financieel consulent van Annonu werk je zelfstandig verschillend cijfermateriaal uit, zoals jaarrekeningen, financiële rapportages en fiscale aangiften. Daarnaast administreer je de administratieve bescheiden voor onze klanten. Je valt direct onder de verantwoordelijkheid van de senior consulent. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een aantal opdrachtgevers van Annonu. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging én heb je ervaring in een soortgelijke functie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen

  • Het (mede) onderhouden van klantcontacten
  • Het boeken van administratieve bescheiden
  • Het opstellen en vervaardigen van belastingaangiften (BTW/VPB/IB)
  • Het opstellen van financiële managementrapportages
  • Het controleren van financiële administraties
  • Het samenstellen van jaarrekeningen
  • Ondersteunen bij het opzetten en inrichten van nieuwe administraties
  • Het beantwoorden van vragen van instanties voor onze klanten

Op termijn verwachten wij dat je doorgroeit naar de functie van senior consulent. Als senior ben je samen met je collega consulenten verantwoordelijk voor je eigen klantenpakket. Jij onderhoudt de persoonlijke contacten met deze klanten. Vanuit je gedegen vakkennis en praktijkervaring ga je hen adviseren en begeleiden.

Wij zoeken iemand die
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste jonge man of vrouw met een afgeronde HBO Accountancy of bedrijfseconomie opleiding met praktijkervaring. Je kan zelfstandig werken en beschikt over een uitgesproken wil en inzet om door te groeien naar de functie van senior consulent. Je hebt een flexibel en leergierige persoonlijkheid en je bent bereid verder te leren. Daarnaast beschik je over goede contactuele eigenschappen in woord en geschrift.

Wat bieden wij
Onze organisatie kenmerkt zich door een zakelijke uitstraling met een informele sfeer. Onze primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij bieden vele doorgroeimogelijkheden en ruimte om je te kunnen ontplooien in de richting die je wilt.

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je annonu.nl.