De backoffice van je eigen flexbureau

Uitbesteden of toch zelf doen?

Backoffice uitbesteden

Voor veel ondernemers in de uitzendbranche is het uitbesteden van de backoffice een simpele keuze. Je bespaart veel tijd, je hoeft geen lange studies te wijden aan wet- en regelgeving en je hoeft ook geen Uitzend CAO bij te houden voor je salarisadministratie. Daarnaast kun je alle vragen van je uitzendkrachten gewoon doorverwijzen naar onze salarisexperts.

Zonder dat je ernaar om hoeft te kijken kun je ervan uitgaan dat de loonstroken van je uitzendkrachten en de facturatie naar je opdrachtgevers altijd correct en op tijd de deur uit gaan. Zo kun jij je weer focussen op de dingen die er echt toe doen; het rekruteren en plaatsen van je uitzendkrachten bij jouw opdrachtgevers. Als je even een klankbord of wilt sparren kun je altijd je eigen Annonu accountmanager bellen.

Een ander bijkomend voordeel wanneer je de backoffice uitbesteed is het feit dat je de verantwoordelijkheid ook uit handen geeft. De experts van Annonu hebben de kennis en kunde in huis om de salaris,- en financiële administratie altijd correct uit te voeren.
Zo vermijd je het risico van boetes door de belastingdienst. Met de begeleiding van onze experts komt jouw uitzendbedrijf alle NEN 4400-1 controles en CAO audits gemakkelijk door.

Kortom, samenwerken met Annonu is helemaal niet zo’n slecht idee.
De salarisadministratie, de financiële administratie en de belastingaangiften van jou uitzendbedrijf lopen altijd op rolletjes.

Interesse?
Wij komen graag een keer bij je langs om kennis te maken en onze werkwijze te demonstreren. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Onze uitzendbranche experts

Nog belangrijker dan de speciale uitzendsoftware is de begeleiding door een Annonu backoffice expert. Onze backoffice experts bieden je ondersteuning bij je dagelijkse werkprocessen, zoals het opmaken van arbeidsovereenkomsten voor je interne medewerkers of het opstellen van de uitzendovereenkomst voor je uitzendkrachten. Daarnaast helpen zij jou ook bij het opstellen van je klantovereenkomsten. Zij lichten je in over de laatste brancheontwikkelingen en regelgeving.

Maar onze backoffice service bestaat ook uit het adviseren over juridische vraagstukken en CAO – bepalingen. Ook afdrachten richting de Belastingdienst en pensioeninstanties worden allemaal voor je geregeld. Kortom, wij nemen alle administratieve rompslop van je over.

mceclip7.png

Wij houden van duidelijke afspraken. Wij werken met servicepakketten die je tussentijds zonder veel gedoe kunt aanpassen aan jouw wensen.

Met de servicepakketten Basis service of Full service bepaal je zelf welke service het beste bij jouw wensen passen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om alleen salarisadministratie en de facturatie uit te besteden.  Je kan er ook voor kiezen om je hele backoffice aan ons uit te besteden. Hierdoor heb je geen accountant of interne boekhouder meer nodig.
De keuze is aan jou. Samen stellen wij een optimale werkverdeling vast in een samenwerkingsovereenkomst.

mceclip8.png

Wij zijn ons zeer bewust van de vele kosten die uitzendondernemers moeten maken. De meeste van onze processen zijn geautomatiseerd hierdoor kunnen wij jou een aantrekkelijke prijs bieden.

mceclip6.png

Samenwerken met Annonu betekent voor jou:

 • Ontzorgen financiële,- en salarisadministratie
 • Samenstellen van belastingaangiften en jaarrekeningen
 • Inzicht in de behaalde financiële resultaten
 • Bewaking voorfinanciering uitzendkrachten
 • Beperken van de debiteurenrisico’s
 • Begeleiding bij een ABU of NBBU lidmaatschap
 • Begeleiding bij NEN of CAO controles
 • Professionele arbeids- en klantcontracten
 • Zekerheid van juiste hantering wet- en regelgeving
 • Compliance op CAO, Wet DBA
 • Tijd voor focus op klanten en kwaliteit
 • Waarborging WAADI (Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs)
 • Klantgerichte en proactieve dienstverlening