Salarisadministratie

Uw salarissen ! Onze zorg!
De verwerking van de salarissen van uw medewerkers is en blijft een vertrouwelijke zaak. Elke maand weer is het van belang dat de verwerking op tijd en correct wordt uitgevoerd. Annonu neemt deze taak graag van u over zodat u zich volledig kunt richten op de voortgang van uw bedrijfsproces. Annonu houdt zich bezig met het verwerken van uw salarissen. Of het nu gaat om de berekening van bruto naar netto, controle op wet- en regelgeving of om meldingen aan derden, wij nemen u alle zorg uit handen.

Geen zorgen over uw salarisadministratie
Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Salarisadministratie in de cloud
Door het efficiënte werken in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Met altijd toegang tot uw beveiligde omgeving wordt papierwerk geheel overbodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over het bewaren van documenten.

Volledig uitbesteden?
Kiest u ervoor om uw HR- en salarisverwerking volledig bij ons uitbesteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR- en salarisadministratie.

Samenwerken?
U kunt gebruik maken van een eenvoudig HR- en salarissysteem en uw vaste salarisexpert controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt. Samenwerken.

Zelf doen?
Bent u op zoek naar een eigen HR- en Salarissysteem, dan kiest u voor zelf doen. Natuurlijk beheren we voor de belangrijkste HR- en salarisinstellingen. En u kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van de HR- en Salarisexperts van Annonu.

Voor een vast bedrag per salarisslip regelen wij voor u het volgende:

  • Periodiek berekenen van de salarissen
  • Verzorgen van de salarisspecificatie (via een APP of Portal)
  • Boeken loonjournaalposten naar de financiële administratie
  • Aanlevering loonbetalingen in een SEPA-bestand
  • Samenstellen en indienen van de loonaangiften bij de belastingdienst
  • Opstellen en indienen van de pensioenaangiften bij uw pensioeninstantie
  • Verzenden jaaropgaven aan uw medewerkers
  • Bewaken van C.A.O. wijzigingen, sectorpremies en pensioengrondslagen