Annonu is NOAB-gecertificeerd

Annonu Finance is aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) onder lidmaatschapsnummer AB2436. Dit is de branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op ondernemers. Aangesloten leden staan ondernemers op een deskundige en vertrouwelijke wijze bij. Daarom dragen zij het NOAB-kwaliteitskeurmerk. Dit NOAB-keurmerk heeft tal van voordelen. In onderstaand filmpje kunt u de voordelen bekijken. 

Kwaliteit van dienstverlening en advies
Kwaliteit vinden we belangrijk! De reglementen van NOAB waarborgen dat wij alleen lid kunnen blijven als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden.

Actuele kennis
Als NOAB-lid zijn we verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende weten regelgeving. Daarnaast zorgt NOAB geregeld voor informatie, scholing en ondersteuning van de leden op allerlei gebieden. Hierdoor is ons advies altijd actueel.

Sparringpartner
Daarnaast staan wij u met raad en daad bij en wordt u geholpen bij:
• De aanvraag van kredieten en subsidies;
• Het berekenen van kostprijs en uurtarief;
• Het maken van kostprijsberekeningen;
• Uw loonadministratie en de juiste salarissen voor uw personeel;
• De koers en groeiplannen van uw bedrijf.

Goede contacten
Als NOAB-kantoor hebben wij goede contacten met collega-kantoren, maar ook met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, verzekeraars en andere partijen.

Zekerheid
Wij verlenen onze diensten op NOAB-voorwaarden. Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast hebben wij verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die zorgt voor schadeloosstelling bij verwijtbare fouten.