Werken bij Annonu

Bekijk vacatures

Kom jij ook werken bij Annonu?

Enthousiaste Collega’s
Werken bij Annonu betekent werken voor één van de modernste administratieve en fiscale dienstverleners. We leveren een hoge kwaliteit aan dienstverlening in een aangename werkomgeving. Om onze positie verder te versterken en uit te breiden zijn wij constant op zoek naar ambitieuze en enthousiaste nieuwe collega’s.

Open een nieuwe horizon
Werken bij Annonu schept kansen en biedt uitdagingen; het houdt je professionele kennis up to date en het ontwikkelt je vaardigheden en talenten. In de eerste maand volg je als nieuwe werknemer een basistraining. Werken bij Annonu doe je in kleine, multidisciplinaire teams op kantoor of op locatie van onze opdrachtgever.

Wij beschouwen succes nooit als vanzelfsprekend
Annonu is al jaren lang succesvol alhoewel wij succes nooit als vanzelfsprekend zijn gaan ervaren. Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden vereist investeringen. Investeringen in de ontwikkeling van nieuwe diensten, maar ook in ons menselijk kapitaal! Leergierige en ambitieuze professionals krijgen bij ons de mogelijkheid om snel door te groeien naar functies als Financieel Consulent, Fiscalist of Salarisadministrateur. Wij zijn op zoek naar mensen met een ambitie, mensen met vakkennis, die willen groeien, mensen met dezelfde normen en waarden. Mensen als jij!

Als je een teamspeler bent
Als je een teamspeler bent en in staat bent zelfstandig te werken, als je ondernemersvaardigheden bezit en als je het leuk vindt je bezig te houden met allerlei administratieve en fiscale dienstverlening voor verschillende opdrachtgevers…. dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage
Wil je als HBO student praktijkervaring opdoen? Of wil je jouw HBO Accountancy afstudeeropdracht bij ons uitvoeren? Neem dan ook contact met ons op. Onze stagebegeleider kunnen je alles vertellen over onze stagemogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd?
Laat het ons weten door een e-mail met motivatie en CV te sturen. Je kan ook met de afdeling personeelszaken bellen op 010- 789.78.00.