Over Annonu

Wie zijn wij
Sinds 1998 is Annonu Finance actief in de fiscale en financiële dienstverlening. Dit doen wij samen met circa 25 medewerkers die elk hun eigen specialisme hebben. Onze medewerkers beschikken allen over gedegen vakkennis en ervaring die hen in staat stelt uw financiële administratie zo voordelig mogelijk te verzorgen. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar door de moderne online technieken zijn wij in staat door het hele land te werken.

Wat doen wij anders
Wat ons het meest onderscheidt van anderen kantoren is onze klantgerichte mentaliteit. Dat vertaalt zich in een prettige manier van communiceren en aandacht voor uw specifieke wensen. Onze manier van werken staat het toe om uw relatie met uw accountants- of administratiekantoor veel directer en doeltreffender te organiseren. Heeft u naast goede financiële en fiscale dienstverlening ook behoefte aan regelmatig persoonlijk contact? Dan zijn wij de partner die u zoekt.

Voor de balans in uw administratie
Annonu wil de “balans” zijn in uw administratie! Dit doen wij door kwalitatief hoogstaande financiële en fiscale dienstverlening te leveren tegen een scherpe en vaste prijs. Dat lijkt een tegenstelling, maar dat is het niet. Wij investeren veel in de scholing van onze medewerkers en kijken altijd kritisch naar onze werkprocessen. Hierdoor kunnen wij u een optimale prijs/kwaliteit verhouding aanbieden. Onze financiële en fiscale dienstverlening wordt steeds meer en meer gestandaardiseerd en verder geautomatiseerd. Zo zorgen wij ervoor dat die “balans” ook op orde is.

Het is onze missie om ondernemers de ruimte te geven om succesvol te zijn.