Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers?. Of u wilt een uitgebreide toelichting op onze dienstverlening? Vul onderstaand contactformulier in. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

  • Kennismaking met Annonu

    Persoonlijk contact is de basis van een eventuele samenwerking. Daarom vinden wij het belangrijk u persoonlijk te ontmoeten. Dit stelt u in de gelegenheid ons te vertellen in welke business u actief bent en welke zaken u graag wilt uitbesteden. In ons kennismakingsgesprek zullen wij u vertellen wie wij zijn en wat onze werkwijze is.

  • Vrijblijvende offerte

    Nadat wij uw specifieke situatie hebben geanalyseerd en met elkaar hebben doorgesproken zullen wij  uw eisen en wensen vertalen naar een duidelijke vrijblijvende offerte. Wij  stellen duidelijkheid op prijs, vandaar dat wij werken met servicepakketten. Deze servicepakketten omvatten heldere omschrijvingen van de werkzaamheden met een vaste prijs.

  • U bepaalt

    Nadat wij onze vrijblijvende offerte aan u hebben verzonden, zullen wij u telefonisch benaderen om te kijken of wij volledig zijn geweest met onze aanbieding en of u met ons wilt gaan samenwerken. U bent daar altijd bepalend in. Wilt u dit niet? Even goede vrienden.