Online boekhouden

Als ondernemer wilt u natuurlijk snel en effectief antwoord krijgen op vragen, opmerkingen en wensen met betrekking tot uw financiële administratie.

Heeft u regelmatig vragen over klant- en leveranciersgegevens, uw openstaande debiteurensaldo, uw liquiditeitspositie? Dan is de software van Exact Online en de financiële specialisten van Annonu voor u de oplossing.

Om in deze behoefte te voorzien maakt Annonu gebruik van Exact Online,  waar u deze informatie terug kunt vinden. Informatie speciaal op u gericht. Exact Online is de nieuwste oplossing van Exact Software voor onder andere de financiële administratie, het elektronische betalingsverkeer en facturatie. Het is een volledig op internettechnologie gebaseerd programma. Kernbegrippen van het pakket zijn: snel, veilig, eenvoudig, gebruikersvriendelijk, overal en altijd toegankelijk.

 

Samenwerken
Werken met Exact Online is een uitkomst voor de ondernemer van nu. Online samenwerken met collega’s, partners, klanten én Annonu gaat zo makkelijk, het lijkt net alsof ze naast u zitten. Iedereen werkt met dezelfde gegevens en alles is binnen handbereik. Waar u ook bent. Met wie u ook samenwerkt.

Bovendien wordt u naast gebruikmakend van het softwarepakket Exact Online sneller en beter geïnformeerd door onze financiële specialisten over administratieve en fiscale zaken die voor u van belang kunnen zijn.